Katso esittelyvideo

Katso esittelyvideo

Liity postituslistalle

Uutisia rakennusautomaatiosta

Lämmönsäätö

Lämmön- ja käyttövedensäätö

Miksi tarvitaan lämmönsäätöä?
Lämmitystarve vaihtelee jatkuvasti ulkolämpötilan mukaan. Aamulla saattaa olla vesikelit ja seuraavana yönä jo pakkanen paukkuu nurkissa. Taloissa, joissa ollaan käsikäyttöisen lämmönsäädön varassa, lämpöä menee aina hallitsemattomasti hukkaan epätarkan säädön takia. Jo yksi aste liikaa huonelämmössä kasvattaa energiankulutusta n. 5%.

Ouman-automatiikalla asumismukavuutta ja energiansäästöä
Ouman-lämmönsäätimet päästävät lämpöä lämmitysjärjestelmään juuri sen verran kuin kulloinkin tarvitaan. Automatiikan ansiosta huonelämpö pysyy aina viihtyisän tasaisena säänvaihteluista huolimatta ja energiaa säästyy. Patteritermostaatit tai lattialämmitystalon huonetermostaatit toimivat myös paremmin, kun lämmönsäätimen tekemä perussäätö on kohdallaan.

Ouman - markkinajohtaja lämmönsäädössä!
Ouman-säätimet ovat suomalaisiin oloihin suunniteltuja rakennusautomaatiotuotteita. Innovatiivisilla oivalluksilla ja helppokäyttöisyydellä Ouman on saavuttanut markkinajohtajuuden Suomessa sekä pientalojen, että isojen kiinteistöjen lämmönsäädössä. Ouman on saanut patentin sekä käyttöveden säätöstrategialleen että GSM-pohjaiselle kaukokäyttöjärjestelmälleen.

EH-200 sarja

Get the Flash Player to see this video.

        © Ouman Oy, Voimatie 6, FI-90440 Kempele, Finland, puh/tel +358 (0)424 8401, fax +358 (0)8 815 5060, e-mail ouman(at)ouman.fi