Lataa tästä

Esite
Tekninen esite
Käyttöohje

Ouflex Tool asennusohje
Ouflex Tool käyttöohje

Ouflex on täysin yhteensopiva Ouman Ounet nettivalvomon kanssa!

 

Ouman Ouflex

Vapaasti ohjelmoitava automaatiojärjestelmä 

Yleiskuvaus
Ouflex on DIN-kiskokiinnitteinen, vapaasti ohjelmoitava valvonta-, ohjaus- ja säätölaite. Laitteessa on 34 kpl I/O-pistettä, sekä monipuoliset tiedonsiirto- ja väyläliitynnät. Lisäksi laite tarjoaa 24 Vac ja 15 Vdc jännitelähdöt. Laitteen näyttömoduli on irrotettavissa ja siirrettävissä. 
Laitteen I/O-pisteiden määrä on laajennettavissa ulkoisilla I/O-moduleilla väyläliityntöjen kautta.

Vapaasti ohjelmoitava automaatioyksikkö

Laajennettavuus
Ouflex laitteen I/O-pisteitä voidaan joustavasti laajentaa erillisillä Flex-laajennusyksiköillä. Ouman on tuotteistanut kolme erilaista laajennusyksikköä (Flex UI16, Flex Combi 21 ja Flex Combi 32). Lisäksi Ouflex järjestelmään on saatavissa Flex EXU liityntäkortti modeemia ja paikallista I/O-laajennusta varten. Lue lisää Flex-laajennusyksiköistä... 

Ouflex Tool
Laitteen ohjelmointi tapahtuu helppokäyttöisellä Ouflex Tool -ohjelmointityökalulla. Ouflex Tool on uuteen ajattelutapaan perustuva vapaasti ohjelmoitavan Ouflex-laitealustan ohjelmointityökalu. Ouflex Toolin joustavuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä nopeasti opittavan luontevan välineen Ouflex-laitteen kapasiteetin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Ouflex Tool sisältää valmiin kattavan prosessikirjaston, jonka avulla ohjelmoinnissa tapahtuvien virheiden määrä vähenee ja uuden laitteen luominen on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa kuin perinteisillä ohjelmointityökaluilla.

Katso lista Ouman järjestelmäpartnereista >
Järjestelmäpartnerit ovat Ouflex-koulutuksen saaneita alue-edustajiemme. Järjestelmäpartnerit suorittavat Ouflex urakointeja.

        © Ouman Oy, Voimatie 6, FI-90440 Kempele, Finland, puh/tel +358 (0)424 8401, fax +358 (0)8 815 5060, e-mail ouman(at)ouman.fi